Breda Business Park is een verzamelgebouw voor bedrijven waar onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd. Het is daarbij van belang dat je weet wie je buren zijn en welke diensten zij aanbieden. We geven daarom de huurders het woord, zodat zij zich aan je voor kunnen stellen.

Interview met François Heijblom, eigenaar van Heijblom Koffie.

Vertel eens wat over jezelf en je bedrijf:

François Heijblom vertelt: "Mijn bedrijf heet Heijblom koffie. Ik verzorg koffie, thee en alles wat er mee te maken heeft. Van de koffiemachine tot aan de suikerstickjes. Mijn klanten behoren voornamelijk tot het MKB in West Brabant. Ik vind het ontzettend belangrijk om een personal touch te geven en goed contact met de klanten te onderhouden. Op die manier lukt het mij ook vaak om aan nieuwe klanten te komen. Daarnaast verhuur ik mezelf als koffiegastheer, dus ik kan bij een open dag of wat voor gelegenheid dan ook, de locatie zelf een stukje ontzorgen. Dat doe ik door een goed kopje koffie te schenken bij de ontvangst. Door mijn horeca achtergrond, als koffie gastheerschap, ben ik ook een beetje in de rol terecht gekomen die ik hier bij het Breda Business Park heb."

Waarvan kunnen je François kennen?

Zijn werk bij de receptie en bijbehorende service vanuit de koffiecorner (een kopje koffie, kopje thee, cappuccino, kannetje koffie en thee en broodjes). François Heijblom denkt zelf dat hij voornamelijk door zijn dienstverlening binnen het Breda Business Park voor veel bezoekers en huurders een bekende zal zijn.

Het grootste voordeel van het Breda Business Park voor Heijblom koffie:

De diversiteit aan bedrijven dat vervolgens zorgt voor diversiteit aan klanten, bezoekers en afspraken die binnen komen. François vindt het heel leuk om samen met de andere mensen die de receptie bezetten, de uitdaging aan te gaan om iedereen het naar zijn zin te maken en hen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. "We willen iedereen zo goed mogelijk van dienst zijn en helpen", zegt François. Naast het huren van een ruimte heeft François dus ook een bepaalde rol in het Breda Business Park. Juist die combinatie maakt het voor hem een goede en interessante ervaring. Daarnaast is het Breda Business Park gemakkelijk te bereiken en is er meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur zonder dat hiervoor betaald moet worden.

De visie van François op de faciliteiten van het Breda Business Park:

François Heijblom vindt de faciliteiten over het algemeen goed en divers. Van kleine ruimtes waar je met een paar mensen kan gaan zitten tot een luxe huiskamer en een conferentieruimte, met een schermpje en een beamer, waar je met een groep van 12 tot 16 mensen goed kan vertoeven. "Sinds de 4 jaar dat ik hier nu ben heb ik wel een aantal zaken zien veranderen. De koffiecorner die is gekomen, de ruimtes die vernieuwd zijn en de huiskamer die erbij is gekomen", vertelt François. Wat dat betreft is hij van mening dat men op het Breda Business Park altijd bezig is met nieuwe ontwikkelingen om de faciliteiten te verbeteren.

Een bedrijf binnen het Breda Business Park waar François graag meer van wilt weten:

Hestocon of CPA Automation bv.