Dit kantoorpark telt drie verdiepingen, 66 units en circa 65 parkeerplaatsen. In de aankomsthal bevindt zich een vissenvijver en de koffiecorner. Het pand voorziet u van airconditioning, glasvezel internet en een camerasysteem. Vaste huurders hebben de mogelijkheid zich op dit adres te vestigen. Flexplek-huurders hebben de mogelijkheid tot een eigen postbus.

De voordelen op een rijtje

Locatie

Breda Business Park ligt op een perfecte zichtlocatie tussen Makro en Hornbach aan de Konijnenberg. Bij ons creëert u de juiste exposure voor uw bedrijf.

Luxe

Wij beschikken over luxe gestoffeerde kantoren, allen voorzien van air conditioning. Met een dergelijk kantoor komt uw bedrijf goed voor de dag.

Receptie

Breda Business Park heeft 5 dagen per week van 08:30 uur tot 17:30 uur een bemande receptie, die tevens inzetbaar is voor uw post of om uw bezoek te woord te staan.

Bewaking

Uiteraard beschikken wij over de nodige bewaking middels diverse camera's zodat uw en onze spullen optimaal veilig zijn.

Internet

Bij Breda Business Park beschikken wij over een razendsnelle glasvezel internetverbinding waar elke huurder gebruik van kan maken.

Flexplekken

Wij hebben een aantal kantoren beschikbaar als flexkantoor. Zo kunt u wanneer nodig uitbreiden met extra werkplekken, die per dag of dagdeel te huur zijn.

Parkeren

Breda Business Park beschikt over 65 ruime gratis parkeerplaatsen. Zo is er altijd voldoende ruimte voor uw auto, voor uw personeel en uw bezoek. Graag geven wij u de mogelijkheid om uw auto te voorzien van stroom middels een oplaadpunt.

Schakelbaar

Wij hebben in Breda Business Park al kantoren beschikbaar vanaf + 10m2, die tevens eenvoudig en snel aan elkaar geschakeld kunnen worden.

Goedkoop

De prijzen van de kantoren in Breda Business Park zijn voordelig. Zo huurt u bij ons al een prachtig kantoor vanaf slechts € 150,00 per maand.

Flexibel

Breda Business Park is flexibel in alles, bijv. in de huurtermijn: 3 of 6 maanden, één of meerdere jaren? Geen enkel probleem.


Virtuele Tour