61 reviews
4.4/5
Breda Business Park

AdriaanSnoeren.com

Bedrijven

AdriaanSnoeren.com

Breda Business Park is een verzamelgebouw voor bedrijven waar onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd. Het is daarbij van belang dat je weet wie je buren zijn en welke diensten zij aanbieden.

We geven daarom de huurders het woord, zodat zij zich aan je voor kunnen stellen.
Interview met Adriaan Snoeren, eigenaar van AdriaanSnoeren.com.

Wie bent u en wat doet uw bedrijf?

“Web- en appdevelopment bedrijf Adriaansnoeren.com houdt zich bezig met het maken van mooie en effectieve websites, webapplicaties en apps. We houden ons niet alleen bezig het ontwikkelen ervan, maar zijn ook gespecialiseerd in het verzorgen van webhosting en support. We doelen op het optimaliseren van een website, webapplicatie of app en zorgen dus na oplevering ook voor de doorontwikkeling van het project. Kwaliteit voorop dus!”

Wat is volgens u het grootste voordeel aan Breda Business Park?

Adriaan Snoeren ziet in de bereikbaarheid van Breda Business Park een groot voordeel. Het is goed bereikbaar en heeft genoeg parkeerplekken. Ook benadrukte hij de prijs-kwaliteitverhouding, met name de verschillende faciliteiten waar huurders van Breda Business Park gebruik van kunnen maken.
“Je kunt ook in het centrum gaan zitten, maar dat is voor de bereikbaarheid een stuk lastiger, de prijs wordt dan ook hoger. Gemakkelijk voor de deur parkeren is echt een groot voordeel.”, aldus Adriaan Snoeren.

Heeft u eerder samengewerkt met een ander bedrijf uit Breda Business Park? Wat was uw ervaring daarmee?

In de ruimte van AdriaanSnoeren.com zitten drie bedrijven waarvan de dienstverlening op elkaar aansluit, dit zorgt voor veel samenwerking. Ook werkt het bedrijf regelmatig samen met PrintWall van Remko Hanssens en Werkplaats Breda van Peter Princen.

“Al met al wijst dit er op dat het samenwerken met andere bedrijven uit Breda Business Park mij goed is bevallen.”

Zijn er nog diensten waar u zelf naar opzoek bent, die eventueel geleverd zouden kunnen worden door een bedrijf in het Breda Business Park?

Adriaan Snoeren vertelt dat hij momenteel niet op zoek is naar specifieke producten of diensten, maar sluit niet uit dat dit eventueel in de toekomst zal veranderen. Hij zou graag op de hoogte blijven van het soort producten en diensten dat binnen het gebouw verkrijgbaar zijn, zodat hij op zo’n moment niet lang hoeft te zoeken!

Toen wij Adriaan Snoeren vroegen over welk bedrijf binnen het Breda Business Park hij graag zou willen weten koos hij voor het bedrijf dat de koffie levert, Heijblom. Wij gaan ervan uit dat ook eigenaar François Heijblom het leuk zal vinden om mee te werken, hierover later meer!

Breda Business Park

Aanvraagformulier

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat!