59 reviews
4.4/5
Breda Business Park

Virtueel kantoor Breda

Heeft u geen behoefte aan een fysiek kantoor maar wel aan een adres met een goede uitstraling dat steeds bereikbaar is voor u en uw klanten ? In dat geval kunnen wij u helpen met een virtueel kantoor in Breda.

Virtueel kantoor

Flexibel werken met een virtueel kantoor

Het hebben van een virtueel kantoor is een moderne en flexibele manier van werken die steeds populairder wordt, vooral in de nasleep van de COVID-19-pandemie.

In tegenstelling tot traditionele kantoren, waarbij men fysiek aanwezig moet zijn op een specifieke locatie, biedt een virtueel kantoor de mogelijkheid om vanaf elke locatie te werken en toch een professioneel imago te behouden.

Met een virtueel kantoor heeft men toegang tot een zakelijk adres, post- en pakketbeheer en vergaderruimtes op aanvraag. Dit kan de overheadkosten verlagen en het biedt de flexibiliteit om efficiënter te werken en meer te focussen op het bedrijf, zonder te worden afgeleid door administratieve taken.

Postadres met flexplekken

Wat zijn de voordelen aan een virtueel kantoor?

Voor wie is een virtueel kantoor de ideale oplossing ?

Virtueel kantoor

Vergaderen in een stijlvolle ambiance

Heeft u af en toe een ruimte nodig om klanten of samenwerkingspartners te ontvangen? Als u bij ons een virtueel kantoor heeft kunt u na te hebben gereserveerd tegen uitstekende voorwaarden gebruikmaken van de goed uitgeruste huiskamer / vergader / conferentie en andere ruimtes in Breda Business Park.

Betaalbaar en flexibel

Met een virtueel kantoor bij Breda Business Park bent u verzekerd van een professionele uitstraling van uw bedrijf zonder de kosten van een eigen kantoor.
Virtueel kantoor

Hoeveel kost een virtueel kantoor bij Breda Business Park ?

U huurt een virtual office voor € 125,= per maand. U kan dus flexibel en tegen een aantrekkelijke prijs genieten van alle voordelen van een kantoor zonder verbonden te zijn aan een fysieke locatie.

Huur vergader en andere ruimtes bij Breda Business Park

Heeft u geen vast kantoor nodig maar af en toe wel behoefte aan een vergader / conferentie ruimte of anderszins om uw klanten of partners te ontvangen?

Bij Breda Business Park kunt u naast een virtueel kantoor gratis gebruik maken van de open flexruimte en ook een andere ruimte huren wanneer u daar behoefte aan hebt.

Voor u als virtueel kantoor huurder hebben we speciale prijzen voor onderstaande ruimtes die u vooraf kunt reserveren;

Brochure met diensten

Meer weten over Breda Bussiness Park ?

Bekijk dan nu onze digitale brochure

Contact

Vragen of advies?

Neem contact met ons op voor informatie en advies op maat.

info@bredabusinesspark.nl

+31 (0)76 20 111 23

+31 (0)76 20 313 02

Stel uw vraag

Breda Business Park

Aanvraagformulier

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat!