61 reviews
4.4/5
Breda Business Park

Frame BV

Bedrijven

Frame BV

Over Frame Specialist in re-integratie, outplacement en mobiliteitsoplossingen. Dat zijn wij. Eerlijk, rechtdoorzee, respect, doel- en resultaatgericht, dat zijn onze waarden en daar doen we het voor.

Onze diensten richten zich op re-integratie tweede spoor en re-integratie derde spoor, outplacement, loopbaanontwikkeling en verzuimbegeleiding (arbo). Onze re-integratiecoaches zijn doorgewinterde experts.

In het kader van loopbaan- en organisatieontwikkeling bieden wij naast coaching ook cursussen en softs kills trainingen aan zoals Persoonlijke effectiviteit, Zakelijk flirten, Leiderschapsontwikkeling of Verzuimgesprekken.

Frame beschikt over het Blik op Werk keurmerk en werkt conform de gedragscode van Oval. Ook zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen.

Onze verzuimbegeleiding (arbo) richten wij zo in dat het past in de organisatiefilosofie en binnen de geldende wetgeving. Dat betekent dat de werkgever en werknemer een grote keuzevrijheid heeft en altijd een deskundig advies op de achtergrond.

Breda Business Park

Aanvraagformulier

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat!