61 reviews
4.4/5
Breda Business Park

Hiram Transport BV.

Bedrijven

Hiram Transport BV.

Hiram transport is een jong en dynamische organisatie die opgericht is in mei 2015. Het team van Hiram transport streeft er niet alleen naar om zendingen betrouwbaar en snel te leveren, maar is ook constant op zoek naar optimalisatie mogelijkheden om efficiënter te werk te gaan. Hiram transport beschikt ook over een magazijn ter grootte van 200 m2.

Vanuit onze vestiging in Breda – gelegen in het midden van het land – kunnen wij heel Nederland bedienen. Op strategische niveau hebben wij als Kritieke prestatie indicator (KPI), leveren binnen de gestelde termijn. Samen met onze chauffeurs brengen wij uw zending binnen de afgesproken tijd en tegen een gunstig tarief op de plaats van de bestelling om zo één van onze KPI’s te behalen.

Hiram transport beschikt over een eigen wagenpark, eigen medewerkers en over de juiste papieren (NIWO vergunning) waardoor wij zekerheid van levering kunnen geven. Bovendien hebben wij vriendelijke en betrokken chauffeurs die in verzorgde wagens rijden, die optimaal zijn uitgerust om uw transport vlekkeloos uit te kunnen voeren.

Hiram transport staat voor snel en efficiënt vervoeren. Wij willen als team Hiram transport de juiste oplossing bieden, rekening houdend met het milieu bieden.

Hiram transport vindt dat er meer gedaan moet worden dan alleen de goederen van A naar B snel en betrouwbaar te transporteren. Op zoek gaan naar optimalisatie mogelijkheden om efficiënter te werk te gaan is waarvoor wij als team Hiram transport staan.

Breda Business Park

Aanvraagformulier

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat!