61 reviews
4.4/5
Breda Business Park

PrintWall

Bedrijven

PrintWall

Remko Hanssens van PrintWall. PrintWall is een print specialist voor ondernemers gevestigd in Unit 0.01 van het Breda Business Park. Hanssens streeft er naar om zijn diensten zo compleet mogelijk aan te bieden. ‘’Voor veel bedrijven begint het met een visitekaartje, maar naarmate ik ze meer vertel over alle dingen die ik met mijn bedrijf heb gedaan groeit het vaak uit tot een langdurige relatie.’’, vertelt Hanssens.

Wat is het grootste voordeel van een gezamelijk gebouw?

Al snel in het gesprek wordt het duidelijk dat Hanssens vaak de samenwerking zoekt met andere bedrijven binnen Breda Business Park. Zo werkt hij veelvuldig samen met de verhuurder van het Breda Business park. Zo heeft PrintWall onder andere raamdetails op de eerste etage verzorgd waarop het spanjaardsgat staat afgebeeld.

Daarnaast werkt PrintWall ook vaak samen met Robert Lambregts van Buro Weerlicht, een professioneel grafisch vormgever. Buro weerlicht (momenteel gevestigd in Unit 1.12) levert geregeld grafische designs aan die op verschillende materialen gedrukt worden door het bedrijf van Remko Hanssens, Buro Weerlicht is echter niet het enige bedrijf op het Breda Business Park waar PrintWall diensten voor levert.

Hanssens kwam via LinkedIn in contact met Breda Business Park, dat het wel zag zitten om een in-house printservice te hebben. Het is natuurlijk uitermate handig dat bedrijven die gevestigd zijn in Breda Business Park enkel naar beneden hoeven te lopen voor hun drukwerk.

Heeft u al een keer eerder samengewerkt met een bedrijf dat gevestigd is in het Breda Business Park? Zoja wat was uw ervaring?

Voor PrintWall is de community van Breda Business Park van groot belang, Remco wil niet alleen zelf netwerken met andere bedrijven maar is ook benieuwd of er partijen zijn die diensten leveren die hij momenteel zelf moet weigeren. Hanssens kreeg zo bijvoorbeeld laatst de vraag of hij ook bedrijfskleding kon bedrukken en zou dit soort aanvragen graag wegleggen bij een ander bedrijf binnen het Breda Business Park.

Wat vind je van de faciliteiten van Breda Business Park?

Een idee van PrintWall om de community van het Breda Business Park te versterken het organiseren van een evenement waarbij alle bedrijven van het Breda Business Park zichzelf kort kunnen voorstellen. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer bedrijven, die hele mooie dingen doen, gevestigd zijn binnen het Breda Business Park en niet op tijd worden gevonden door hun directe buren.

Toen wij Remko Hanssens vroegen over welk bedrijf binnen het Breda Business Park meer wilde weten koos hij voor het web- en appdevelopment bedrijf Adriaansnoeren.com. Zij gaven direct aan mee te willen werken aan het volgende interview.

PrintWall is de one-stop-shopping printservice voor bedrijven en organisaties.

Breda Business Park

Aanvraagformulier

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat!