61 reviews
4.4/5
Breda Business Park

Proficio Administraties

Bedrijven

Proficio Administraties

Wij zijn kleinschalig en specialist in het verzorgen van de boekhouding, doen van de btw-aangifte, opstellen van de jaarrekening en het indienen van de aangifte inkomstenbelasting.

Ook kunnen wij u ondersteunen bij het maken van (liquiditeits)begrotingen en het aanvragen van financieringen. Onze dienstverlening richt zich voornamelijk op de ondernemer (zzp, mkb) maar wij zijn ook particulieren van dienst. Daarnaast ontzorgen wij verenigingen en stichtingen wij op het gebied van boekhouding, ledenadministratie en e-mail- en postafhandeling.

Inzicht in uw bedrijf

De rapportages van Proficio Administraties geven u direct inzicht in hoe uw bedrijf er voor staat. Wij genereren standaard periodiek een (voorlopige) winst- en verliesrekenening.

Over Proficio

Proficio is latijns voor vooruitgaan, profiteren, bijdragen.

Dat is eigenlijk ook het motto van Proficio Administraties. Wij willen graag ons steentje bijdragen aan uw succes als professional voor boekhouding/administratie en belastingaangifte. U kunt hiervan profiteren en u richten op de dingen waar u goed in bent, zodat we allemaal vooruitgaan.

Wij werken onder andere met administratieve software van Davilex. Ook hebben wij veel ervaring met andere softwarepakketten als Exact, Exact Online, e-Boekhouden, Accountview.

Breda Business Park

Aanvraagformulier

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat!