61 reviews
4.4/5
Breda Business Park

Rensson opleidingen

Bedrijven

Rensson opleidingen

Rensson Opleidingen en trainingen heeft sinds de start in 1998 ruim 25.000 mensen getraind, geschoold en begeleid.

De bedrijfsnaam komt voort uit de voornamen van de initiatiefnemers, René en Sonja van Liesdonk. Een netwerk van betrokken docenten en professionele partners heeft het bedrijf laten groeien naar de “ontwikkelcentrale” voor volwassenen die het nu is. Rensson is een serieuze partner voor elk bedrijf wat meer en blijvend rendement uit haar medewerkers wil halen en daarmee zelf kan blijven ontwikkelen en verbeteren.

Een bijzonder bedrijf gerund door mensen met bijzondere mogelijkheden:

Rensson Opleidingen en trainingen is een initiatief, voortgekomen uit een ruim geïndiceerde arbeidsongeschiktheid van haar oprichter. Een bedrijf opgestart uit noodzaak, omdat er geen bedrijf of instelling bereid was het “risico” te nemen een gedreven man met fysieke beperkingen in dienst te nemen.

René van Liesdonk:

“In 1998 startte ik Rensson Opleidingen en trainingen. Tijdens ons ruim 20 jarige bestaan hebben we met onze medewerkers duizenden volwassenen opgeleid en getraind. Het grootste deel van onze collega’s ondervindt hinder van beperkende factoren. Het bedrijf heeft bewezen dat mensen met “beperkingen” een professionele en productieve bedrijfsvoering niet in de weg staan. Integendeel, mensen die durven uitgaan van hun mogelijkheden en niet van hun onmogelijkheden zorgen voor ongekend gemotiveerde slagkracht, waarop sommige collega-ondernemers jaloers zouden kunnen zijn. Ik weet inmiddels het antwoord en informeer en inspireer graag andere ondernemers om socialer te willen en durven ondernemen!”

Sociaal ondernemen is voor velen nieuw, maar voor Rensson al jaren de gewoonste zaak van de wereld. Het bedrijf heeft de juiste attitude en ervaring om als “ontwikkelcentrale” bruggen te bouwen, zowel voor werkgevers als werknemers.

Rensson Opleidingen en trainingen behaalde begin 2015 de PSO-certificering trede 3 en is aangesloten bij De Normaalste Zaak.

Breda Business Park

Aanvraagformulier

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat!