61 reviews
4.4/5
Breda Business Park

WTB – Salespromotion

Bedrijven

WTB – Salespromotion

WTB-Salespromotion is een geroutineerde “speler” in de markt van reclame en verkoopondersteuning.

U kunt praktisch voor de meest uiteenlopende promotionele premiums, gadgets of give-aways bij ons in Breda terecht.

Van standaard producten met uw logo of desgewenst unieke geheel eigen (Production On Demand) promotionele producten, the sky is the limit !

Innovatie, creatie, realisatie en voorloper zijn in de markt, zijn onze voornaamste doelstellingen. Bij ons staan kwaliteit en service continu hoog in het vaandel want een 100% tevreden klant is tenslotte een terugkerende klant.

Via ons uitgebreide netwerk van verschillende fabrikanten en toeleveranciers in diverse Europese en Aziatische landen zijn wij in staat om uw specifieke product te traceren, te offreren en vervolgens te realiseren. Wij verwijzen u graag naar het productenoverzicht op onze website zodat u een eerste indruk krijgt van de uiteenlopende mogelijkheden.

Wij hopen tenslotte dat uw nieuwsgierigheid is gewekt en zijn uiteraard benieuwd of wij ook voor u iets mogen betekenen.

Wanneer u een vrijblijvende offerte op maat wenst te ontvangen dan kunt u ons altijd uw specifieke wensen kenbaar maken via info@wtb-sales.nl of telefonisch via +31.76.5990591

Breda Business Park

Aanvraagformulier

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat!